Guidade turer

Att få möjlighet att stå öga mot öga med en sibirisk tiger med bara galler mellan eller få chansen att följa med en djurvårdare runt i parken på guidad tur är en upplevelse utöver det vanliga.

Vill du veta mer om djuren i parken och följa med en djurvårdare runt som berätta om hur det är att arbeta med några av världens mest utrotningshotade arter. Boka då in en guidad tur i Orsa Rovdjurspark. Nedan kan du läsa om vilka olika typer av guidningar vi erbjuder. 

Guidning 1 – Våra rovdjur

Följ med på en tvåtimmars tur där vi berättar om rovdjursparken och alla djuren som bor här hos oss. Lär dig mer om arterna, hur de lever i det vilda och vilka hot de ställs inför. Förbokas via Gästcenter senast dagen innan eller som restplats i entrén samma dag. 

Gruppen är på minst 5 och max 20 deltagare. Vi samlas vid grinden till vänster om Rovdjurscentrum.

Vardagar vecka 28–32 kl. 09.30 på svenska och kl. 15.00 på engelska.

Pris: 100 kr/person exkl. entré

Guidning 2 – Tigerfrossa med tigermatning

Vi besöker Tiger Mountain där vi får träffa tigrarna på nära håll – törs du följa med? Vi får höra tigrarnas hungriga vrål när de matas, får en djupare tigerinformation och väldigt nära möten med världens största kattdjur! Turen kan bara bokas på eftermiddagarna då tigrarna går in och får sin mat. Max 20 deltagare.

Pris: 1 000 kr

Guidningarna förbokas via grupp och konferensavdelningen:

Cecilia Difs, tel: 0250-462 24.
cecilia.difs@orsagronklitt.se

Anna Karlgren, tel. 0250-462 23.
anna.karlgren@gronklittsgruppen.se