Grupper

Konferensverksamheten inom Grönklittsgruppen växer i snabb takt, så också utbudet av ändamålsenliga lokaler. Mötesplats Grönklittsgruppen är vårt utbud av attraktiva konferensprodukter i Orsa Grönklitt, Orsa Bowling, Tomteland, Tänndalen och Moraparken. På samtliga anläggningar erbjuder vi omväxlande och spännande konferensupplägg.

I Rovdjurscentrum kan vi ta emot upp till 225 deltagare. Givetvis finns här all tänkbar teknisk utrustning. I Rovdjurscentrum erbjuder vi dessutom flertalet mindre konferenslokaler.

Den mest spännande mötesplatsen finns i vårt Tigerhus. På utsidan av fönstren huserar nämligen de stora Sibiriska tigrarna. Denna lokal har max kapaciteten 25 personer och ligger belägen högst upp i Rovdjursparken, alldeles nedanför Toppstugan.

Guidningar i Rovdjursparken

Vill du veta mer om djuren i parken och följa med en djurvårdare som berättar om hur det är att arbeta med några av världens mest utrotningshotade arter? Boka då in en guidad tur i Rovdjursparken. Nedan kan du läsa om vilka olika typer av guidningar vi erbjuder:

Guidning 1 – Våra Rovdjur

En guidning bland alla våra djur i parken. En lärorik tur på ca 2 timmar runt i parken där guiden, som vardagligen arbetar som djurvårdare, berättar om alla djuren som lever i parken och några av sina bästa upplevelser med djuren. Maxantal: 25 st. 

Guidning 2 – Tigerfrossa med tigermatning

Vi besöker Tiger Mountain, här får vi träffa tigrarna på nära håll. – Törs du följa med? Vi får vara med och höra tigrarnas hungriga vrål när de matas. Du får en djupare tigerinformation och väldigt nära möten med världens största kattdjur! OBS kan bara bokas på eftermiddagarna då tigrarna går in och får sin mat. Maxantal: 20 st.

Lägerskola och skolresor Orsa Grönklitt

Boka in klassen eller gruppen på lägerskola i Orsa Grönklitt. Ett perfekt sätt att lära känna nya kompisar, testa alla våra spännande aktiviteter och samtidigt lära sig mer om djur och natur. Tänk på att boka i god tid, platserna är begränsade. 

Kontakta vår grupp & konferensbokning för mer information:

Cecilia Difs, tel: 0250-462 24.

cecilia.difs@orsagronklitt.se

Anna Karlgren, tel. 0250-462 23.
anna.karlgren@gronklittsgruppen.se