Halloween

Välkomna att fira Halloween hos oss på Orsa Rovdjurspark
Måndag 29 okt - söndag 4 nov

Under denna vecka kommer parken ordna med lite olika aktiviteter som ni kan läsa nedan. 

Pyssel
Efter att ha gått en bit i parken kan ni stanna en stund i tigerhuset för pyssel och för att vila fötterna. Ni är välkomna in i våran konferens på 1:a plan där olika typer av pyssel kommer att finnas för kreativt skapande.

Ansiktsmålning
Uppe i tigerhusets konferens på 1:a plan har barnen även möjlighet att få en ansikts-målning. Dagar och tider: Fredag kl. 12.00–14.00 och lördag kl. 10.00–15.00.

Tipspromenad
Det kommer finnas en tipspromenad på vägen runt där ni har möjlighet att delta. Tipspromenaden handlar lite om Halloween men även om våra olika arter i parken. Den är bara för skojs skull men tävla gärna med varandra om vem som har mest koll på Halloween och om våra arter!

Pumpatävling
Här har ni möjlighet att delta i våran pumpatävling och chansen att vinna ett säsongskort!
Gör så här:
1. Förbered eran pumpa/pumpor hemma.
2. Ta med den när ni besöker parken och ni får ett nummer i entrén.
3. Placera ut den på ett bra ställe i parken och fäst erat nummer bredvid.

Ni som endast vill vara med i pumpatävlingen så tar vi emot pumpan/pumporna och placerar själva ut dem i parken. Sedan under veckan kommer besökare få rösta fram vinnaren, vilket man gör nere i entrén och vinnaren presenteras veckan efter men söndag är sista dagen för tävlingen. Tävlingen pågår hela veckan, från måndag den 29:e till och med söndag den 4:e.

Utklädnad
Vi erbjuder alla barn som kommer utklädda till parken halva priset på entrén (gäller ej vid tvåparksentré). Åldern för barn gäller alla upp till 14 år.

Utställning
Utställningen ”Hösten kommer” av elever från Orsaskolan har arbetat på slöjden med kulturella uttryck. De har formgett fågelskrämmor utifrån sina skisser på ett kreativt och fantasirikt sätt i återbruksmaterial.

Publika aktiviteter
Vi kommer självklart också ha de dagliga aktiviteterna i parken där djuren får något extra spännande under veckan! Vilket djur vi besöker finner ni anslag om nere i entrén och uppe i kuren.